MotoPort: We've got more in store

MotoPort is met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. Inmiddels werken er meer dan 100 bedrijven in Europa onder de vlag MotoPort en dit aantal groeit jaarlijks gestaag. De 4 pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken DIFI, DANE, KUSHITANI en het helmenmerk BAYARD. Deze merken worden exclusief vertegenwoordigd door professionele, complete motorfietsbedrijven in hun regio, waardoor MotoPort al meer dan 25 jaar marktleidend is in Nederland en is reeds jaren marktleider is met een marktaandeel van meer dan 30% in de nieuw verkoop van motoren.

 

MotoPort Europe levert vanuit haar hoofdkantoor en magazijnen in Veghel de aangesloten bedrijven die, in Nederland, samenwerken onder de naam Coöperatie MotoPort Nederland. Buiten Nederland worden de producten geleverd via importeurs en /of agenten. Aangesloten motorfietsbedrijven hebben naast motorfietsen, onderhoud en verhuur zich gespecialiseerd in motorkleding, helmen en accessoires.

De franshiseformule wordt dus niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland doorontwikkeld. Kracht van de formule is het zelfstandig ondernemerschap van de aangesloten ondernemers die zich aansluiten bij de formule met de exclusieve producten.

De formule en producten van MotoPort zijn reeds ingezet in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Polen, Tsjechië, Turkije, Griekenland en Hongarije. De basis van de formule wordt ingezet in alle landen. Het concept wordt vervolgens per land afgestemd op de daar geldende marktsituatie en gewoonten.

 

 

 

 

Motorfietsen en/of onderdelen zoeken

 

 

Motoport webshop

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties via onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 
Contact

Contact
Afspraak

Sociale media

 

Motoport Belgium - Duitslandstraat 6 - 9140 Temse
T:037714156 - F:037110758
BE0645.183.424

Website created with mCms - Content management made easy
Copyright by mosp ©2013
www.mosp.be