Kleding & Accessoires

 
Dane  

DANE - Meet Nature

Geïnspireerd door adembenemende landschappen en extreme klimaatveranderingen. De DANE GORE-TEX® producten zijn gemaakt in een stijlvol design en met compromisloze perfectie.

  Difi  

DIFI - For Life

Racing, cruising, touren de Alpen, een korte sprint naar het café, een trip met vrienden. DIFI heeft kleding voor elke gelegenheid, voor elk weertype, voor elke actie. Kwaliteit voor mensen in beweging.

 

Kushitani  

KUSHITANI - The Legend

KUSHITANI is de langst producerende fabrikant van race-combi’s in de wereld. Al sinds 1955 produceren ze combi’s van compromisloze kwaliteit, met een geweldig design en een optimale pasvorm. Be part of the legend en ervaar KUSHITANI. Leiderschap, moed en spectaculair bochtwerk: dat is de wereld van KUSHITANI. Veel helden uit de motorsportgeschiedenis zwoeren bij de producten van KUSHITANI.

  Bayard  

BAYARD - Quality Helmets

Alle BAYARD helmen zijn onder aerodynamische gezichtpunten gemaakt en worden voortdurend doorontwikkeld. Comfortabele binnenvoeringen en een zeer goede pasvorm laten niks te wensen over. Door de verschillende designs en decors van de helmen, krijgen ze net dat beetje extra en natuurlijk een geweldige look.

 

 

Motorfietsen en/of onderdelen zoeken

 

 

Motoport webshop

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties via onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 
Contact

Contact
Afspraak

Sociale media

 

Motoport Belgium - Duitslandstraat 6 - 9140 Temse
T:037714156 - F:037110758
BE0645.183.424

Website created with mCms - Content management made easy
Copyright by mosp ©2013
www.mosp.be